יום שבת, 6 באפריל 2013

לא שכחנו לקחת סוודר

אפור, תפל ומשעמם הם חלק מהסופרלטיבים בהם הוא מתואר, זאת מבלי להתייחס לרגל הקרושה שזכתה לקטגוריה משלה.
אחרי טיולים ביפן, טיוואן ודרום קוריאה (שם בין היתר גל ואורן אכלו תמנון חי), הגיע הזמן להתמודד עם האתגר האמיתי - האוכל הפולני.

נתחיל בברלין ומשם נמשיך ברכבת מזרחה לוורשה וקרקוב.
ללא בתי כנסת ואתרי מורשת, אלא גלריות ומוזיאונים לעיצוב עכשווי, שווקי אוכל ופשפשים, אוכל רחוב ובתי קפה.
אם זה מענג את החיך ומעסה את העין, אם זה מיוחד, מוזר או סתם כזה שנרצה לזכור גם בעוד עשר שנים, הוא כנראה יגיע לבלוג.

השייגעצים
זיו מלצר, מיקי מוטס, אורן פייט וגל ממליה.
ארבעה חברים, מעצבים גרפיים עם שורשים נטועים עמוק בארץ הקניידלעך.


3 תגובות:

  1. אוי אוי אוי זה בסדר תלכו תהנו תטיילו אני אשב לי פה לבד בחושך ואסבול!

    השבמחק